Roy Cato Solend - Massasje & Healing
 
 
 
 
Thai Massasje grunnkurs er et 150 timers kurs hvor du lærer basis teknikkene liggende på rygg, på magen, på siden og sittende. Du vil lære om de fantastiske yoga lignende tøyingene og de myke manipuleringene. Det er stort fokus på praktisk trening og elevene vil få god praktisk erfaring gjennom kurset. Etter endt kurs og bestått eksamen vil du kunne gi en selvstendig Thaimassasje og ha rett til tittelen Thaimassør.

Ingen forkunnskap nødvendig!

Kursets varighet 150 timer.
Max 4 personer. Pris 15000,-


Abdominal Detox Chi Massasje er et kurs hvor du lærer og åpne opp og å avgifte organene i magen. På den måten kan man frigjøre fastlåste følelser og forbedre arbeidskapasiteten til organene og få energi og overskudd. Abdominal Detox Chi behandlingen er basert på Chi Nei Tsang, lydhealing og puste teknikker som er samlet sammen i en behandling. Ved å bruke Abdominal Detox Chi  teknikker for navlen og avgiftende energimassasje for de indre organer lærer elevene å løsne og fjerne blokkeringer, toksiner, overflødig varme samt negative følelser. Abdominal Detox Chi massasje utgjør den raskeste metoden for helbredelse og de mest varige resultater.
 
Kurset kan taes intensivt på 5 dager eller over 2 helger.
Kursets varighet 30 timer.
Max 4 personer. Pris 7000,-

 
 
Tok Sen Massasje er et 15 timers kurs hvor du lærer og opplever enkle grep for å forbedre energi flyten i kroppens meridianer. Dere vil lære å bruke Tok Sen verktøyet. Dere vil lære om de Thailandske meridianene Sip Sen. Dette er et kurs for de som ønsker og lære seg en effektiv massasje. Passer for de som vil utvide kunnskapen sin, og har en interesse for massasje og healing. Tok Sen redskapet inngår i prisen.
 
Kurset taes intensivt på 2 dager.
Kursets varighet 12 timer.
Max 4 personer. Pris 4500,- 

 
 
 
 
Energi Detox Massasje. Dette er et kort og intensivt kurs hvor dere vil lære å åpne opp meridianene som i Thailand kalles Sahatsarangsi og Thawari, dette er meridianene for korsrygg, skulder, nakke, gikt og for detox av indre organer og hud. Du vil også lære å åpne opp energy senteret Tan Tien. Jeg lærer etter learning by doing prinsippet og det blir MYE trening, etter endt kurs skal deltagerne kunne gi en god og virkningsfull massasje. Dette er et kurs med enkle teknikker og ingen forkunnskap er nødvendig.
 
Kurset taes over 2 dager.
Kursets varighet 12 timer. 
Maks 4 deltagere. Pris 4000kr,-
 
 
 
Ruesri Dat Ton. Er en skånsom og veldig effektiv treningsform som best kan forklares som en blanding av Ayurvedisk yoga, Chi Qong og mindfulness.
 
Kursets varighet 15 timer.
Pris 1000,- Maks 4 deltagere
 
 
 
Jeg holder intensive kurs for enkelt personer eller grupper og kursene arrangeres fortløpende når det er nok påmeldte. Jeg kan skreddersy kurs etter ditt ønske så ta kontakt om du ønsker mer info.
 
 
 
Ta kontakt på 93801132 eller catosolend@gmail.com om du vil ha mer info.